L’ANC, Òmnium CulturalJuristes per la República celebraran conjuntament un acte, on es faran mostres de repulsa pels nou mesos de l’empresonament dels Jordis.

L’esdeveniment tindrà lloc el dilluns 16 de juliol a les nou del vespre davant del Govern Civil (Rambla President Companys). Es seguirà la línia dels esdeveniments anteriors de música i parlaments de la mà dels participants, com Josep Costa i membres de l’ANC Tarragona. La música anirà a càrrec de l’advocat i integrant del grup Cultrum, Roger Bages.

Prèviament, les tres entitats oferiran la xerrada “La crisi de l’Estat de dret: el règim del 78 davant el mirall“, que es portarà a terme al Col·legi d’Advocats de Tarragona a dos quarts de vuit de la tarda. A l’acte participarà el professor de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla i Ex-Lletrat del Tribunal Constitucional, Joaquín Urias; el professor de Dret Constitucional de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Jaria; i el Vice-President del Parlament de Catalunya i professor de Teoria Política de la Universitat Pompeu Fabra, Josep Costa.

 

Us hi esperem!