INSCRIPCIÓ A LA XERRADA A : https://scur.cat/MCPK7N

 

 

Sobre Josep Costa

Es llicenciat en Dret i postgrau en ciències polítiques.llicenciat en dret i diplomat d’estudis avançats en ciències polítiques.

Diploma d’Estudis Avançats en Ciències Polítiques i Socials per la Universitat Pompeu Fabra. Professor associat i investigador de l’àmbit de teoria política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la UPF. Va ser lletrat i secretari del Consell Insular de Formentera. Actualment és lletrat funcionari de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. Ha exercit com a advocat durant catorze anys. Ha estat visiting researcher al Center for Comparative Studies in Race and Ethnicity de Universitat de Stanford (EUA), al Forum for Philosophy and Public Policy de la Queen’s University (Canadà) i, breument, a la Universitat d’Edimburg (Escòcia).[1][3]

És autor d’articles acadèmics i d’opinió sobre la diversitat cultural i nacional en democràcies liberals, així com articles de divulgació periodística a Vilaweb, El Nacional, Nació Digital, Ara o El Punt-Avui.

Ha publicat els llibres O secessió o secessió. La paradoxa espanyola davant l’independentisme (O secesión o secesión. La paradoja española ante el independentismo, 2017) y Eixamplant l’Esquerda. Hi guanyarà la independència (Ensanchando la grieta. Ganará la independencia, 2020)

Font: Wikipedia