eleccions sindicals

Encarem una nova onada d’eleccions sindicals on és clau que l’independentisme obtingui el màxim de representants. Durant abril i maig es produiran centenars de votacions sindicals arreu de Catalunya, a la majoria d’ajuntaments i ens públics i locals. És molt important que voteu i que animeu els vostres coneguts a fer-ho! Algunes dates destacades són:

  • 10 d’abril: Diputació de Barcelona i Ajuntament de Tarragona (també el 30 d’abril).
  • 11 d’abril: Ajuntament de Barcelona.

Necessitem sindicats forts i compromesos amb el país per avançar cap a la independència! Trobareu tota la informació al web tuvotestucomptes.cat


Eleccions a les cambres de comerç

En aquesta mateixa línia, si sou autònoms, teniu una empresa o una cooperativa us proposem que voteu a les eleccions a les cambres de comerç de les demarcacions de Barcelona, Terrassa, Sabadell i Manresa que se celebren del 2 al 8 de maig.

El 8 de maig ho podreu fer presencialment. Entre el 2 i el 7 de maig, podreu fer-ho de manera telemàtica. El 7 de maig les votacions acaben a les 9 h del matí. En aquest cas, us caldrà disposar del certificat digital. Si no el teniu, afanyeu-vos! Per poder votar, heu d’aparèixer el cens de la vostra cambra.

L’Assemblea, juntament amb altres actors, impulsa les candidatures ‘Cambres: Eines de País’, per tenir unes cambres preparades per fer efectiva la independència!

Si teniu dubtes de quin és el procediment per votar, quin epígraf us toca o si sou al cens, ho podeu consultar al web tuvotestucomptes.cat, podeu escriure a socempresa@assemblea.cat o, a partir de dimecres, també podeu trucar al telèfon 693 057 899.

Des de la societat civil, continuem apoderant-nos i fent camí #CapALaIndependència!