Carme Forcadell serà traslladada a la presó Mas d’Enric a El Catllar (Tarragona) a finals de setmana des del centre penitenciari de Puig de les Basses a Figueres. Per aquest motiu, l’ANC Tarragona organitzarà diferents actes durant el dia per fer-li arribar ànims, respecte i el nostre apreci a la presidenta del Parlament. Instem als catalans a que participin en els actes per demostrar a la Carme que no està sola.

A la seva arribada, que s’espera que sigui durant el matí, es farà una cadena humana des de la porta d’accés, per on passarà el furgó. Hauria de ser el més llarga possible, atès que disposarem de pocs segons. També recordem que no s’ha d’interferir de cap manera que pugui perjudicar la operació de trasllat o a la Carme Forcadell. Els assistents comptaran amb cartells i material groc per decorar la carretera mentre esperen que passi el vehicle. A la tarda s’organitzarà un acte de suport a les set al pàrquing del centre penitenciari on hi assistirà la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie; el portaveu d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri; i representants dels partits polítics. També s’espera la participació de colles castelleres i grups de música.

L’ANC Tarragona manifesta la seva solidaritat envers Carme Forcadell i els seus familiars en aquesta situació tan delicada i difícil. Recordem que la Carme va ser la nostra presidenta (i sempre ho serà!) i que sempre va tenir un tracte exquisit amb totes les seus de l’ANC, sobretot amb Tarragona. El passat 11S va venir a la ciutat tarragonina, per estar a prop dels seus en aquesta diada tan emotiva.

Tarragona no oblida i estarem a l’alçada.

Carme, et volem lliure!