Ja fa dies que molts de vosaltres ens preguntàveu si organitzaríem el viatge per anar a Brussel·les a donar suport al Govern legítim i a manifestar-nos a la capital d’Europa. Aquest dissabte passat, al final de la manifestació en favor dels presos polítics a Barcelona, l’ANC i Òmnium van confirmar que hi haurà manifestació i que es farà el dia 7 de desembre al matí. La manifestació acabarà amb un acte polític davant les institucions europees, per reivindicar la llibertat d’expressió i l’alliberament dels presos polítics.

Així, doncs, estem en marxa! Ja us podeu imaginar que organitzar aquest viatge és força complicat. És per això que demanem la vostra col·laboració: necessitem la vostra resposta abans de dijous.

Hi haurà dues opcions, que s’hauran de concretar quan sapiguem quanta gent hi està interessada:

  • OPCIÓ 1: Viatge amb avió. Anada i tornada el mateix dia amb vol xàrter, per uns 350 € aproximadament.
  • OPCIÓ 2: Viatge amb autobús. Sortida el dia 6 i tornada el dia 7, per uns 125 € aproximadament (potser caldrà sumar-hi 1 nit d’hotel).

Penseu que els pagament s’hauran de fer per avançat i només inclouen el desplaçament.

Si voleu venir amb nosaltres a explicar a Europa quin és el govern legítim del poble de Catalunya, contesteu aquest correu al més aviat possible (data màxima, dijous, dia 16), dient-nos quina opció voleu i quantes persones seríeu (nom, cognoms i número de telèfon). Ens posarem en contacte amb vosaltres a mesura que puguem anar concretant els detalls.